کارگاه های بسته بندی برنج در گیلان، ساماندهی می شود

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از ساماندهی کارگاه های بسته بندی برنج در گیلان خبر داد.

عصرکاسپین / در راستای حمایت از تولیدات بومی استان و ساماندهی کارگاه های بسته بندی برنج ، جلسه ای با حضور مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه و نمایندگان اتحادیه برنج و جمعی از صاحبان شالیکوبی استان، درسالن اجلاس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

در این جلسه مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اهمیت حمایت از محصولات بومی استان (برنج، چای و زیتون)، بر لزوم اخذ مجوزهای بهداشتی و کاهش فروش برنج به صورت فله در سطح عرضه، با هدف کاهش احتمالی وجود هر نوع آلودگی و تقلب، به منظور افزایش اطمینان خاطر مصرف کنندگان تاکید کرد. در ادامه نمایندگان اتحادیه مشکلات و پیشنهادات خود را ارایه کردند و در پایان مقرر شد، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان تسهیلاتی برای صدور مجوز بسته بندی بهداشتی به شالیکوبی ها ارایه نماید و نمایندگان صنف نیز نسبت به فراهم کردن اخذ مجوزهای بهداشتی برای شالیکوبی ها اقدام‌ نمایند

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 × چهار =