مدیر مرکز رشد واحدهای فناور انزلی : کسب و کارهایی که بر بستر فناوری اطلاعات هستند، با حداقل نوآوری و با توجه به تخصص تیم ارائه دهنده مورد حمایت پارک علم و فناوری

عصرکاسپین/کارگاه های آموزشی «نقش فضای مجازی در خانواده» و «نقش فناوری اطلاعات در توان افزایی بانوان با رویکرد کارآفرینی و کسب و کار» با حضور آقای دکتر زاهدی مدیر کل فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری گیلان، خانم پوررزاز مشاور امور بانوان و خانواده فرمانداری بندرانزلی و آقای دکتر ویسمه عضو هیات علمی دانشگاه تهران و مدرس دوره های کارآفرینی روز یکشنبه ۲۳/۰۴/۹۸ در سالن اجتماعات مرکز رشد واحدهای فناور بندرانزلی برگزار شد.

خانم پورمرادی مدیر مرکز رشد واحدهای فناور بندرانزلی ضمن عرض خیر مقدم و تبریک ایام دهه کرامت و میلاد با سعادت امام رضا (ع)، عنوان نمود امروزه فضای مجازی جزء لاینفک زندگی و جامعه شده و همه در تمام سنین درگیر این مقوله هستند و با آن ارتباط برقرار می کنند. علی رغم تهدیدهایی که این فضا برای مخاطبان ایجاد کرده، فرصت هایی نیز می‌تواند پیش روی جوانان و اقشار مختلف جامعه قرار دهد که از جمله این فرصت ها کارآفرینی و اشتغال است.

برای همه‌ی ما مهم است که فرزندانمان که سازندگان آینده هستند چگونه تربیت شوند و چگونه دنیای پیش رویشان را ببینند و آن را تجزیه و تحلیل نمایند، بنابراین می توانیم بچه‌ها را در سنین پایین به بازی‌های مفید و آموزنده ترغیب کنیم که هم بازی کرده باشند و هم علم و شیوه‌ی زندگی‌ آموخته باشند.

بانوان نیز در دنیای امروز با اندک تخصص و حرفه‌ می توانند ارزش آفرینی کنند و مشکلی را حل نموده و ارزش آفرینی کنند و با استفاده از فضای مجازی و امکانی که این فناوری در اختیار قرار می دهد و با کمک ابزار IT آن را گسترش دهند و کسب درامد نمایند.

وی با اشاره به اینکه اکثر کسب و کارهایی که بر بستر فناوری اطلاعات هستند، با حداقل نوآوری و با توجه به تخصص تیم ارائه دهنده مورد حمایت پارک علم و فناوری قرار می گیرند، از صاحبان ایده و خانواده ها درخواست نمود تا نسبت به تشویق و ترغیب جوانان برای ورود به این عرصه اقدام کنند.

آقای دکتر زاهدی مدیر کل فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری گیلان در خصوص نقش فضای مجازی در خانواده و محاسن و معایب شبکه های مجازی مطالبی بیان نمود و تاکید کرد که باید حضور آگاهانه در زندگی فردی و خانوادگی داشته باشیم و مهارت های فردی و اجتماعی را در خود افزایش دهیم.

وی عنوان نمود: همراه با رشد فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی چهره جنگ‌ها و منازعات نوین بشری در دنیا نیز تغییر کرده و انواع جدیدی از نبردها پا به عرصه وجود گذاشته اند که جنگ الکترونیک، جنگ اینترنتی، جنگ رایانه‌ای، جنگ مجازی، جنگ اطّلاعاتی، جنگ روانی، جنگ رسانه‌ای، جنگ سایبری، جنگ‌های فضایی، جنگ ستارگان، جنگ نرم و … اصطلاحاتی هستند که این روزها در ادبیات سیاسی – نظامی در سطح بین‌الملل مطرح می‌باشند.

دکتر زاهدی در خصوص رشد نمایی اینترنت افزود: در حال حاضر قریب به۵۰ درصداز مردمان جهان یعنی ۲/۳ میلیارد نفر به اینترنت دسترسی دارند و تا پایان این دهه پهنای باند اینترنتی پرسرعت، ۹۰ درصد از جمعیت کل جهان را تحت پوشش قرار خواهد داد.

وی همچنین اشاره کرد بر اساس گزارش جدید منتشر شده از سوی مرکز تحقیقاتی IDC، تا سال ۲۰۲۰ میلادی حجم مجموع داده‌های ذخیره شده در سراسر جهان از ۴۴ زتابایت هم فراتر می‌رود و پیش‌بینی می‌شود آمار کاربران فضای مجازی تا سال ۲۰۲۰ به حدود ۷۰درصد جمعیت جهان برسد و این حتی از آمار مجموع کسانی که در جهان به برق و آب آشامیدنی سالم دسترسی دارند، بیشتر باشد.

وی همچنین توضیحاتی در خصوص نکات حفاظتی و امنیتی مهم در زمان کار با فضای مجازی ارائه نمود.

تغییر ماهیت جنگ ها، نقش رسانه ها در فرایند جنگ نرم، سیر تکاملی وب، باید ها و نبایدهای آینده سیتم های اطلاعاتی، گسترش روز افزون رسانه های اجتماعی، دلایل استفاده کاربران از شبکه های مجازی، آسیب شناسی شبکه های اجتماعی، انواع آسیب های شبکه اجتماعی و … از دیگر موارد ارائه شده توسط ایشان در همایش بود.

دکتر ویسمه به تشریح نقش فناوری اطلاعات در توان افزایی زنان با رویکرد کارآفرینی و اشتغال پرداخت. سپس نکاتی را در ارتباط با مفاهیم ایده، نوآوری و خلاقیت ارائه نمود.

وی ۵ گام تجاری سازی ایده را آزمایش ایده، مستند سازی ایده یا اختراع، ارزیابی محصول، تامین منابع فنی و مالی مورد نیاز و کسب مجوزهای لازم عنوان کرد.

در انتها نمونه هایی از استارتاپ های موفق دنیا و ایران را معرفی و درخصوص نحوه راه اندازی آنها مواردی ارائه نمود.

خبرهای تازه
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.