اولین جشنواره تخصصی غذاهای دریایی در لاهیجان برگزار می شود

اولین جشنواره تخصصی غذاهای دریایی در لاهیجان برگزار می شود

اولین جشنوراه تخصصی غذاهای دریایی با همکاری اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی گیلان، ۲۸ آذرماه در مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان دانشگاه آزاد واحد لاهیجان برگزار خواهد شد. به‌گزارش مرکز روابط‌عمومی و اطلاع رسانی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان، اولین جشنوراه تخصصی غذاهای دریایی به همت دانشگاه آزاد واحد لاهیجان و با همکاری اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی گیلان همراه با سخنرانی علمی، کارگاه های آشپزی، نمایشگاه محصولات دریایی و مسابقات آشپزی ، پنجشنبه ۲۸ آذرماه در مرکز تحقیات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان دانشگاه آزاد واحد لاهیجان در چمخاله برگزار خواهد شد. علاقمندان جهت ثبت نام و شرکت در کارگاه آشپزی می توانند با دبیرخانه جشنوراه به نشانی: لاهیجان-دانشگاه آزاد واحد لاهیجان-دانشکده منابع طبیعی مراجعه یا با شماره: ۰۱۳۴۱۲۲۹۰۸۱ تماس حاصل فرمایند.

خبرهای تازه
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.