لزوم بهره گیری از پژوهش و علم روز در راستای افزایش تولید برنج رشت

0 62

فرماندار رشت با بیان اینکه شهرستان رشت با تولید ۱۱ درصد از برنج کشور مهمترین قطب تولید کننده برنج کشور است، تاکید کرد: باید با استفاده از پژوهش و علم روز و برنامه ریزی مناسب زمینه افزایش میزان تولید برنج شهرستان را فراهم نماییم.

عصر کاسپین/ مهندس علی فتح اللهی در نشست با مدیر و مسئولین دوایر اداره جهاد کشاورزی شهرستان رشت، با بیان اینکه غالب فعالیت های اقتصادی استان و شهرستان در زمینه کشاورزی است، افزود: با توجه به اینکه ارتزاق و معیشت تعداد زیادی از مردم این دیار به فعالیت های کشاورزی وابسته است، مسئولان مربوطه باید با احساس مسئولیت مضاعف در راستای حمایت و تسهیل فعالیت های کشاورزی تلاش کنند.

فرماندار شهرستان رشت ادامه داد : جهت جلوگیری از تزریق نگرانی ها و دغدغه ها به کشاورزان، مسئولین باید بار روانی مشکلات را بر دوش کشیده و در این خصوص اهتمام بیشتری به خرج دهند.

مقام عالی دولت در مرکز استان با بیان اینکه ۱۱ درصد محصول برنج کل کشور در شهرستان رشت تولید می شود، تصریح کرد: این مهم اهمیت تولید این محصول را در شهرستان یادآوری نموده و باید با استفاده از علم روز و تحقیقات کارشناسی شده، در راستای ارتقای بهره وری تولید برنج حرکت کرد.

وی با اشاره به استقرار مؤسسه تحقیقات برنج کشور در شهر رشت، خاطرنشان کرد: با استفاده از بررسی ها و تحقیقات صورت گرفته باید به دنبال فراهم نمودن شرایطی جهت افزایش میزان برداشت برنج در هکتار، کاهش میزان آب مصرفی در زمان آبیاری و همچنین تولید محصولات جدید باشیم و این مهم جز با به روز رسانی اطلاعات و استفاده از علوم و فنون روز دنیا میسر نمی شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

16 − چهارده =