استاندار گیلان در نشست خبری: راه اندازی دو خط جدید پردازش کودآلی و تولید کمپوست در آینده ای نزدیک

استاندار گیلان با اشاره به رشد ۶۲ درصدی اعتبار پروژه‌های هفته دولت نسبت به سال گذشته، از راه‌اندازی دو خط جدید پردازش کودآلی و تولید کمپوست در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: پس از روی کار آمدن دولت مردمی سیزدهم، ۱۰۵ واحد تولیدی فعال شد که برای یک‌هزار و ۲۵۶ نفر شغل ایجاد کرده است.

عصرکاسپین/اسدالله عباسی عصر (یکشنبه) در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبتعصرک هفته دولت در سالن شهید انصاری استانداری گیلان با بیان اینکه اصحاب رسانه یکی از پایه‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند، اظهار کرد: اصحاب رسانه در تمامی بحران‌ها در کنار مردم بوده و از هیچ تلاشی برای موفقیت نظام مقدس جمهوری اسلامی دریغ نکردند.
وی با اشاره به وجود چالش‌های موجود از ابتدای آغاز به کار دولت مردمی گفت: در دولت سیزدهم با تهدید و چالش‌های مهمی از جمله  کرونا مواجه بودیم که تمام توان خود را به گرفتیم. 
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به فضای خوب سرمایه‌گذاری در کشور افزود: دیپلماسی دولت توجه به کشورهای همسایه و حاشیه دریای خزر است و همین امر سبب شد تا فضای خوبی از نظر سرمایه گذاری در کشور آغاز شود.
دکتر عباسی با بیان اینکه دولت در ابتدای کار خود برای پرداخت حقوق با مشکلاتی مواجه بوده‌ که بهترین راه برون رفت از این شرایط، ارتباط با کشورهای همسایه بوده و در این خصوص اقدامات خوبی توسط دولت انجام شده است. 
وی افزود: با تلاش‌های صورت گرفته و با همت مسئولان در هفته دولت امسال، تعداد پروژه‌های افتتاح شده پیشرفت ۲۶ درصدی و از حیث مبلغ، رشد ۶۲ درصدی را شاهد هستیم. 
استاندار گیلان به توجه ویژه جمهوری اسلامی بر ارتباط با سفرای کشورهای همسایه بیان کرد: یکی از رویکردهای دولت در کشور و استان گیلان ارتباط با سفرای کشور همسایه حاشیه خزر در راستای جذب سرمایه‌گذار است که در این راستا جلسات متعددی برگزار شده است. 
دکتر عباسی با بیان اینکه باید زیرساخت‌های موجود در سازمان منطقه آزاد انزلی به لحاظ اقتصادی فراهم شود، تصریح کرد: تاکنون فعالان اقتصادی خوبی برای سرمایه‌گذاری در استان گیلان اعلام آمادگی کردند ولی باید ابتدا شرایط و زیرساخت برای سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد انزلی فراهم شود. 
وی یکی از مشکلات موجود و مهم در استان گیلان را مسئله پسماند دانست و با انتقاد از عدم اقدامات موثر دولت‌های گذشته در خصوص پسماند سراوان گفت: در ابتدای کار بنده به عنوان استاندار گیلان با انباشت تصمیمات، قراردادها و پسماند انباشته شده مواجه بودیم و همگان منتظر تصمیمات دولت مردمی بودند که از همان ابتدا مکاتباتی با دولت انجام شد و ماحصل آن حضور رئیس جمهور و وزیر کشور در گیلان بوده‌ است. 
دکتر عباسی با اشاره به تصویب یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در خصوص ساماندهی پسماند سراوان بیان کرد: با تلاش‌های صورت گرفته از این میزان، ۶۰۰ میلیارد تومان آورده دولت و مابقی آورده شهرداری است. 
وی گفت: ساماندهی محل دفن زباله سراوان، در مدار قرارگرفتن دو خط دیگر از شرکت کود آلی و پیگیری راه اندازی زباله سوز از مهمترین برنامه‌های شهرداری برای مدیریت پسماند شهرستان رشت و شهرهای اطراف است که باید به آن توجه شود. 
استاندار گیلان خاطرنشان کرد: تکمیل یک سوله ۶ هزار متری نیمه کاره در کود آلی و به اتمام رساندن یک سوله بزرگ مربوط به تجهیزات زباله سوز سراوان از جمله اقدامات اجرایی استان گیلان است. 
وی از راه‌اندازی ۲ خط جدید پردازش کود آلی و تولید کمپوست در آینده‌ای نزدیک خبر داد و افزود: ظرفیت پردازش این دو خط جدید  یک‌هزار تن‌ است که خط جدید پردازش و تفکیک زباله طبق وعده‌ی داده شده شرکت شهاب خودرو تا پایان شهریور ماه به بهره‌برداری می‌رسد و بخشی از آن به کود آلی تبدیل می‌شود. 
وی با اشاره به تصفیه شیرابه سراوان به طور آزمایشی بیان کرد: هم اکنون سه لیتر در ثانیه پسماند و شیرابه در سراوان به صورت آزمایشی تصفیه می‌شود. 
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به تشکیل کارگروه احیای تالاب انزلی و رودخانه زرجوب و گوهر رود به ریاست معاون اجرایی رئیس جمهور در کشور گفت: تاکنون دو جلسه این کارگروه تشکیل شده که ماحصل آن آغاز طرح آبخیزداری به منظور عدم ورود رسوبات به تالاب و شناسایی منشاء آلودگی رودخانه زرجوب و گوهررود بوده است. 
دکتر عباسی مهم‌ترین منشاء آلودگی رودخانه زرجوب و گوهررود را فاضلاب رشت و لاکان دانست و تصریح کرد: تا زمانی که منشاء آلودگی این دو رودخانه شناسایی نمی‌شد نمی‌توانستیم آلودگی رودخانه زرجوب و گوهر رود را برطرف کنیم که در این خصوص امروز بعد از چندین سال تصفیه خانه لاکان رشت به بهره‌برداری رسیده و همچنین پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از طریق تهاتر نفت برای تصفیه خانه فاضلاب رشت تخصیص پیدا کرده است. 
وی با بیان اینکه در بدو ورود بنده به گیلان هیچ پروژه‌ای در گیلان به دلیل مطالبات فعال نبوده است، گفت: در استان گیلان ۸۵۰ پروژه نیمه تمام وجود داشته که تکمیل این تعداد پروژه به ۷۶ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داشت.
وی با بیان اینکه اعتبارات تعلق گرفته به استان گیلان در چند سال اخیر بی‌سابقه بوده است، افزود: در سال گذشته یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان و در سال جدید یک‌هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار به استان گیلان تخصیص یافته است. 
نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر لزوم توجه به تکمیل آزادراه رشت-قزوین و راه آهن رشت-آستارا بیان کرد: در خصوص آزادراه رشت-قزوین ۳۵۰ میلیارد تومان و راه آهن رشت-آستارا ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص پیدا کرده است.
دکتر عباسی نظرات عده‌ای در خصوص دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات را غیر قابل قبول دانست و گفت: همواره تعامل با نمایندگان و دیگر ارگان‌های جمهوری اسلامی بسیار کارساز و مفید بوده ولی تمامی انتصابات در استان گیلان با نظر خود بنده و استفاده از نظرات کارشناسان بوده است. 
وی چند صدایی در استان گیلان را یک آفت برای این استان دانست و تصریح کرد: بحمدالله در زمان حاضر تمامی ارگان‌ها در گیلان به منظور رشد و توسعه استان یک‌صدا هستند. 
نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر اهتمام دولت سیزدهم در خصوص ساماندهی سایت نفتی خزر بیان کرد: سایت نفتی سردار جنگل، جزء مصوبات دولت دهم بوده و حتی سکوی نفتی در آن محل احداث شده بود ولی دولت یازدهم تمایلی به اجرای مصوبه دولت دهم نداشت که بسیار قابل تامل است اما بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم جلسه‌ای با مدیر عامل شرکت سایت نفتی خزر برگزار شده است.
استاندار بر لزوم تسریع در روند رفع مشکلات گیلان توسط مدیران تاکید کرد و گفت: در بدو شروع مسئولیت در این کسوت، اعلام کردم که بر روی مدیران متخلف خط قرمز خواهم کشید و این کار را هم انجام داده و برخی از مدیران کل برکنار شده و روند نظارتی در ادارات کل استان به صورت محسوس و نامحسوس در حال انجام است.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم به تمامی وعده‌های خود در استان گیلان پایبند است، افزود: پل کابلی آستانه اشرفیه و تصفیه خانه لاکان رشت، نمونه بارز صادق‌الوعد بودن دولت در استان گیلان است.
استاندار گیلان با تاکید بر اینکه راه اندازی واحدهای تولیدی و صنایع، یکی از اولویت‌های دولت در استان گیلان است، گفت: در استان گیلان ۷۹۳ واحد تولیدی نیمه کاره وجود داشت که بعد از روی کار آمدن دولت مردمی، ۱۰۵ واحد در استان گیلان فعال و برای یک‌هزار و ۲۵۶ نفر اشتغال دوباره ایجاد شده است.
دکتر عباسی یکی از ظرفیت‌های استان گیلان را وجود معادن بی‌شمار در این استان دانست و بیان کرد: با تلاش‌های صورت گرفته و پیگیری دادگستری، بخش اعظمی از معادن موجود در گیلان تعیین تکلیف و به مردم واگذار شده است.
وی با اشاره به راه‌اندازی مرکز تحقیقات کیوی در استان گیلان تصریح کرد: در آینده‌ای نزدیک مرکز تحقیقات کیوی در استان گیلان راه اندازی و طی هفته آینده با حضور معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، زمان صادرات کیوی تغییر خواهد کرد.

خبرهای تازه
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.