برگزاری اولین جلسه سرپرست شهرداری رشت با معاونین و مدیران مناطق و با حضور رئیس شورای اسلامی شهر رشت

0 18

نخستین جلسه یوسف یزدانی سرپرست شهرداری رشت با معاونین و مدیران مناطق و با حضور محمد حسین واثق کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت برگزار شد.

عصر کاسپین/ نخستین جلسه یوسف یزدانی سرپرست شهرداری رشت با معاونین و مدیران مناطق و با حضور محمد حسین واثق کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت برگزار شد. 
رئیس شورای اسلامی شهر رشت در نخستین جلسه  سرپرست شهرداری رشت با معاونین و مدیران مناطق شهرداری رشت گفت : وضعیت درآمدی شهرداری مناطق رشت مطلوب نیست و مناطق باید در حوزه جذب سرمایه گذار به منظور مشارکت در پروژه های عمرانی با سازمان سرمایه گذاری شهرداری مشارکت داشته باشند.
وی با تاکید به اینکه برای مواجهه با بحران‌های احتمالی سیلاب و بارش سنگین برف باید مدیریت قوی وجود داشته باشد افزود : طبق گزارشات رسیده غالب تجهیزات مدیریت بحران شهرداری در تعمیرگاه‌ها هستند و با توجه به پیش‌بینی هواشناسی برای بارش نزولات جوی در شهر رشت، هنوز آمار درستی هم در زمینه آمادگی ماشین‌آلات وجود ندارد.  
کارگرنیا  به بارش برف در سال گذشته و مشکلاتی که در شهر رشت به جهت تردد ایجاد شده بود اشاره کرد و گفت: عدم آمادگی شهرداری برای ورود به فصل زمستان واقعا قابل قبول نیست و تصور میکنم کار سرپرست شهرداری و مدیران مربوطه برای سر وسامان بخشیدن به این اوضاع بسیار سخت باشد  و انتظار داریم هر چه سریعتر نابسامانی‌های ایجاد شده برطرف شوند.
وی با رد افزایش سقف بودجه شهرداری در سال ۱۴۰۲ از دو هزار میلیارد تومان افزود :  وقتی شهرداری های مناطق  هیچ برنامه‌ای برای درآمد پایدار و جذب سرمایه‌گذار نداشته باشند چطور می‌توانیم بودجه شهرداری را از دو هزار میلیارد تومان افزایش دهیم؟

 رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تاکید به ایجاد یک اتاق در شهرداری‌های مناطق به منظور تکریم ارباب رجوع و سرمایه‌گذاران تصریح کرد : شهرداری های مناطق نباید موضوعات مربوط به سرمایه‌گذاران را فقط به سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری محول کنند بلکه باید خودشان نیز به دنبال جذب سرمایه‌گذار باشند و در این باره طرح و برنامه ارائه دهند.

 کارگرنیا با بیان اینکه رشت تشنه کار و سرمایه‌گذاری است افزود : سرمایه‌گذاران برای ورود به رشت بسیار رغبت دارند اما متاسفانه روند جذب و تکریم سرمایه‌گذار در این شهر برخلاف سایر شهرهای شمالی به هیچ عنوان مطلوب نیست.

وی به موضوع صدور مجوز پروانه برای احداث بنا در اراضی نسقی اشاره کرد و گفت :  چند ماهی از صدور این مجوز گذشته اما روند پروانه‌های صادره در سطح مناطق پنجگانه بسیار کند است و انتظار داریم موانع موجود در این مسیر برطرف و با همراهی دستگاه قضا خصوصاً دادستان محترم شاهد از بین رفتن زمینه های تخلف ساختمانی باشیم.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به اینکه  به ثبات مدیریتی اعتقاد داریم بیان کرد : اما ثبات مدیریتی در شرایطی محقق می شود که  مدیر مربوطه هم شأنیت ان جایگاه را داشته باشد، البته ثبات مدیریتی  تنها مربوط به شهردار مرکز  نیست و شامل همه مدیران میانی در مناطق و سازمان‌ها می‌شود و همه باید پاسخگوی عملکرد خود باشند. 

کارگرنیا به موضوع افزایش آئین نامه ارزش معاملاتی اشاره کرد و گفت :  به شخصه این کار را اهرم بازدارنده برای جلوگیری از تخلفات ساختمانی نمیدانم و حتی معتقدم این کار باعث افزایش قیمت مسکن می‌شود، بنابراین انتظار دارم به جای این کار، مشکلات طرح تفصیلی. مقررات ساخت و ساز. زمان و نحوه صدور پروانه ساختمانی برطرف و اصلاح شود و شهرداری برابر وظیفه قانونی با نظارت اصولی مانع از بروز تخلف ساختمانی شود.

یوسف یزدانی سرپرست شهرداری رشت نیز در این جلسه اذعان کرد: اقدامات لازم در حوزه فضای سبز، زیباسازی ، اجرای پروژه‌های عمرانی و نظایر اینها جزو اولویت‌هایی است که شهرداری رشت تا پایان سال برای خود ترسیم کرده است.

سرپرست شهرداری رشت با تاکید بر اینکه  حوزه خدمات شهری در راستای زیبایی شهر رشت باید تلاش وافر به خرج دهد، عنوان کرد: در موعد پایان سال قرار داریم و باید زمینه را چنان فراهم کنیم تا درآمدهای وصول نشده شهرداری وصول و بودجه محقق شود.
یزدانی ادامه داد: با توجه به اینکه در فصل خزان قرار داریم علاوه بر جمع‌آوری زباله، از شهرداری های مناطق انتظار دارم در بحث آماده باش نیروهای خدمات شهر، رفت و روب و فضای سبز برای جمع‌آوری برگ درختان پیگیری و حساسیت بیشتری داشته باشند. 
سرپرست شهرداری رشت در این جلسه خطاب به معاونین و مدیران مناطق خواستار تلاش در جهت تحقق بودجه، جبران کسری و برنامه ریزی جهت افزایش درامد های پایدار، توجه به ماشین الات در شرایط بحران های احتمالی و مواردی از این دست شد.
لازم به ذکر است در این جلسه هر یک از معاونین شهردار و مدیران مناطق هم به ارائه عملکرد حوزه خود در راستای تحقق بودجه، هزینه کردها، روند ‌اجرای پروژه‌ها، میزان آمادگی ماشین آلات برای مواقع بحرانی، کمبود نیروی انسانی در برخی واحدها و مواردی چند از چالش‌ها و موانع موجود در حوزه‌های مختلف منطقه مربوطه را ارائه نمودند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

4 × یک =