فرمانده انتظامي استان از آغاز اجراي مرحله نخست طرح سراسري مقابله با شرارت و تحرکات اوباشگرانه در گيلان خبر داد و گفت: 194 نفر از عاملان شرارت واراذل و اوباش شناسنامه دار در سطح محلات استان دستگير شدند. عصرکاسپین /سردار حسين حسن پور از اجراي طرح مقابله با شرارت و تحرکات اوباشگرانه از تاريخ 6 […]
فرمانده انتظامي استان از آغاز اجراي مرحله نخست طرح سراسري مقابله با شرارت و تحرکات اوباشگرانه در گيلان خبر داد و گفت: 194 نفر از عاملان شرارت واراذل و اوباش شناسنامه دار در سطح محلات استان دستگير شدند.
عصرکاسپین /سردار حسين حسن پور از اجراي طرح مقابله با شرارت و تحرکات اوباشگرانه از تاريخ 6 خردادماه سالجاري به مدت 7 روز همزمان با سراسر کشور در گيلان خبر داد.
وي با تأکيد بر اهميت تأمين امنيت عمومي و برخورد قاطع با برهمزنندگان نظم و آرامش جامعه بيان داشت: مقابله با عناصر مخل امنيت يکي از مطالبات جدي و مستمر شهروندان از پليس است و اجراي اين طرح پاسخي روشن به اين مطالبه مردمي به شمار ميرود.
فرمانده انتظامي استان گيلان افزود: از زمان اجراي اين طرح با همکاري ماموران انتظامي و يگانهاي تخصصي پليس امنيت عمومي اقدامات گستردهاي براي شناسايي و دستگيري اراذل و اوباش صورت گرفت که منجر به دستگيري 194 نفر از عاملان شرارت و اراذل و اوباش شناسنامه دار در سطح محلات استان شد.
اين مقام ارشد انتظامي در ادامه کشف حدود دو کيلوگرم انواع مواد مخدر، کشف 316 قبضه انواع سلاح سرد، احضار 243 نفر از اراذل و اوباش، کشف بيش از 45 هزار دست آلات قمار، توقيف 28 دستگاه خودرو و موتورسيکلت مرتبط با اراذل و اوباش و پاکسازي 187 محله آلوده ازنتايج ديگر اجراي اين طرح اعلام کرد.
سردار حسين پور در پايان با قدرداني از همراهي شهروندان در شناسايي افراد مخل نظم و امنيت از مجروحيت و زمين گير شدن 6 نفر از اراذل و اوباش در پي تمرد از دستور پليس به ضرب گلوله از ابتداي سالجاري در استان خبر داد و تصريح کرد: اجراي طرحهاي مقابله با شرارت، صرفاً اقدامي مقطعي نيست، بلکه در قالب راهبردهاي مستمر امنيتي و انتظامي در برنامه پليس گيلان قرار داشته و در دورههاي زماني متناوب ادامه خواهد داشت.

















Sunday, 30 August , 2026