معاون سیاسی اجتماعی فرماندار رشت خبر داد؛ توزیع روزانه ۴ هزار پرس غذای گرم در سحرهای رمضان

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار رشت با بیان اینکه شهرستان رشت در اجرای طرح مواسات اجتماعی در سطح استان پیشتاز است، گفت: در طول ایام ماه مبارک رمضان، هر شب ۴ هزار پرس غذای گرم در وعده سحری در میان اقشار آسیب پذیر شهرستان توزیع می شود.

عصرکاسپین/فریبرز سعیدی کیا در جلسه کارگروه اجتماعی فرهنگی این شهرستان با اشاره به اینکه غالب آسیب های اجتماعی ناشی از شیوع ویروس کرونا در حوزه درآمدهای اقتصادی است، اظهار داشت: حمایت از اقشار کم درآمد و آسیب پذیر جامعه در اولویت نخست قرار دارد.

معاون سیاسی، اجتماعی فرمانداری شهرستان رشت با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب در تاکید بر کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از این بیماری، تصریح نمود: در همین راستا، طرح بزرگ مواسات و کمک های مومنانه مردم شریف شهرستان رشت با همکاری تمامی گروه های جهادی، سمن ها، پایگاه های مردمی، بسیج و تمامی دهیاری ها و شوراها اجرایی شد که جای تقدیر و تشکر فراوان دارد.
وی در ادامه افزود: در روزهای ماه مبارک رمضان در قالب طرح مواسات، روزانه ۴ هزار وعده غذای گرم و نان، به عنوان وعده سحری، در بین اقشار آسیب پذیر توزیع شده و خوشبختانه شهرستان رشت بیشترین میزان توزیع مواد غذایی را در سطح استان بر عهده داشته است.
سعیدی کیا، بر شناسایی و دیدار با خانواده های داغدار از سوی دستگاه های متولی چون نیروی انتظامی و فرمانداری تاکید نموده و خاطرنشان ساخت: این خانواده ها نتوانستند مراسم های یادبود متعارف را برای عزیزان از دست رفته خویش برگزار نموده و جا دارد از این خانواده ها بابت مسئولیت پذیری اجتماعی در فرصت مناسب دلجویی و تجلیل شود.
معاون سیاسی، اجتماعی فرماندار شهرستان رشت با اشاره به اینکه تمامی تلاش ها در این حوزه با هدف تقلیل آسیب های اجتماعی ناشی از شیوع ویروس کوید ۱۹ در دوران پساکرونا صورت می گیرد، تصریح نمود: باید با برنامه ریزی صحیح و مدیریتی شایسته در راستای کاهش آسیب ها و نارسایی های مذکور گام برداشته تا به یاری خداوند بتوانیم به موفقیت های خوبی دست یابیم.
وی پایگاه های بسیج در محلات و روستاها را دارای ظرفیت مناسبی جهت مساعدت به قشر آسیب دیده در این خصوص دانست و ادامه داد: اداراتی چون آموزش و پرورش و تعاون که به صورت مستقیم در اموری چون آموزش دانش آموزان و بیکاری و عدم کسب درآمد، با خانواده ها در ارتباط هستند، برنامه های مدون خویش را در این خصوص ارائه دهند.
سعیدی کیا افزود: سازمان هایی چون کمیته امداد و بهزیستی با جامعه آماری و هدف مشخص، امکاناتی چون ارائه مشاوره هوشمند را به جامعه هدف خود فراهم نموده و و دستگاه های فرهنگی چون ارشاد نیز با بهره گیری از پتانسیل فضای مجازی در خصوص ارتقا نشاط اجتماعی در سطح جامعه تلاش نمایند.

خبرهای تازه
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.