
معاون بهداشتی دانشگاه در کمیته مقابله با پشه آاِدس تاکید کرد: اهمیت خطر بروز بیماریهای منتقله از پشه آاِدس و آمادگی برای مقابله با آن تبیین شود
معاون بهداشتی دانشگاه در بیست و چهارمین جلسهی کمیته مقابله با پشه آاِدس بر اهمیت خطر بروز بیماریهای منتقله از پشه آاِدس و آمادگی برای مقابله با آن تاکید کرد و جلب مشارکت مردم و سایر سازمانها در اقدامات مقابلهای با این گونه مهاجم را خواستار شد.
عصرکاسپین/بیست و چهارمین جلسهی کمیته مقابله با پشه آاِدس که به صورت مستمر هر هفته دوشنبهها برگزار میشود، دکتر سید مهدی سیلمانی پس از ارائهی گزارش چک حشرهشناسی از سطح استان، با اشاره به اهمیت آمادگی برای مقابله با بروز احتمالی بیماریهای منتقله از این گونه مهاجم اظهار کرد: تجربه بیماری کووید -۱۹ نشان داد که در صورت همکاری تیمی و بهره مندی از ظرفیتها میتوان با شیوع بیماریهای منتقله از پشه آاِدس هم مقابله کرد.
وی افزود: آنچه که این همکاری تیمی را رقم میزند، احساس مسئولیت و همینطور اشراف به اهمیت حضور پشه آاِدس و خطری است که بیماریهای منتقله از آن برای استان دارد که باید در تمامی کارکنان دانشگاه و همینطور مدیران و سیاست گذاران دستگاههای دیگر هم شکل بگیرد.
معاون بهداشتی دانشگاه تاکید کرد: اگاهی بخشی به مردم و جلب مشارکت آنان در بهسای و پاکسازی محیط بسیار حائز اهمیت است و میتواند بروز بیماریهای منتقله از پشه آاِدس را به تعویق بیاندازد.
در ادامهی جلسه با ارائهی پیشنهادات، مصوبات جلسهی پیشین بررسی و برگزاری جلسهی وبیناری با شبکههای بهداشت و درمان شهرستانها در هفتهی آینده با موضوع مقابله با پشه آاِدس مصوب شد.