مدیر کارخانه فرآورده های گوشتی چم چم: سوسیس و کالباس سالم، در صورت مصرف متعادل و متنوع، خطری برای سلامتی ندارد

مسعود حنیفی‌منش، مدیر کارخانه فرآورده‌های گوشتی «چم‌چم»، با اشاره به اهمیت رعایت استانداردهای ملی در تولید محصولات گفت:مطابق دستورالعمل ۲۳۰۳، آزمون‌های شیمیایی و میکروبی از جمله اندازه‌گیری کربوهیدرات، نمک و کنترل آلودگی‌های میکروبی به صورت مستمر انجام و نتایج آن به اداره استاندارد گزارش می‌شود.

عصرکاسپین /مسعود حنیفی‌منش، مدیر کارخانه فرآورده‌های گوشتی «چم‌چم» ظرفیت تولید این مجموعه را روزانه بین ۱۰ تا ۱۲ تن انواع سوسیس و کالباس با هشت برند مختلف اعلام کرد و افزود: «تهران از مهم‌ترین بازارهای ماست و اخیراً برندی با کیفیت بالا معرفی کرده‌ایم که به رقیبی جدی برای برندهای معتبر پایتخت تبدیل شده است.

حنیفی‌منش با اشاره به محدودیت‌های صادرات به دلیل مسائل گمرکی و ماندگاری کوتاه محصولات خاطرنشان کرد:محصولات ما به استان‌های مختلف کشور از جمله خوزستان و مناطق جنوبی ارسال می‌شود و در این مسیر با برندهای معتبر همکاری نزدیکی داریم.

مدیر کارخانه چم‌چم درباره کیفیت مواد اولیه تصریح کرد: حداقل ۴۰ درصد گوشت در محصولات ما استفاده می‌شود و در همه مراحل، زنجیره سرد و بهداشت خط تولید به دقت رعایت می‌شود تا از آلودگی ثانویه جلوگیری گردد.

او با تأکید بر لزوم مصرف به اندازه گفت:سوسیس و کالباس سالم، در صورت مصرف متعادل و متنوع، خطری برای سلامتی ندارد. توصیه می‌کنم این محصولات به اندازه همان وعده غذایی خریداری و پس از باز شدن بسته‌بندی، سریع مصرف شود.

حنیفی‌منش کمبود قطعات ماشین‌آلات به دلیل تحریم‌ها را از چالش‌های اصلی صنعت دانست و افزود:گاهی یک دستگاه به دلیل نبود قطعه، تا یک ماه از کار می‌افتد، در حالی که این تجهیزات بسیار گران و حیاتی هستند.

وی در پایان بر ضرورت فرهنگ‌سازی در مصرف تأکید کرد: در بسیاری از کشورها، مردم تنها به اندازه نیاز روزانه خرید می‌کنند. این الگو می‌تواند به ارتقای سلامت جامعه و حفظ کیفیت محصولات کمک کند.

نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.