به گزارش عصرکاسپین،مدیر جهاد کشاورزی آستارا از آغاز برداشت فندق در ۴۰۲ هکتار از باغ های این شهرستان خبر داد.
ایرج شیارکار روز پنجشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار داشت : فندق در مناطق بالادست و روستاهای حیران، چملر، ونه بین، مشند، آق مسجد و دگیرمانکشی آستارا کشت می شود و برداشت آن در صورت مساعد بودن شرایط جوی تا اوایل مهر ماه ادامه خواهد داشت.
وی افزود: پیش بینی می شود ۴۰۰ تن فندق برداشت شود و ۱۴۰ بهره بردار آن حدود ۶ میلیارد ریال درآمد خواهند داشت.
فندق به دلیل داشتن ترکیبات چربی، پروتئین، کربوهیدرات، ویتامین ای، مواد معدنی، فیبرهای رژیمی و آنتی اکسیدان در میان دانه های خشک از نظر مواد مغذی و سلامتی از جایگاه خاصی برخوردار است و در شهرهای رودسر، املش، سیاهکل، تالش، رودبار و آستارای استان گیلان استحصال می شود.
** هفت هزار و ۵۰۰ هکتار شالیزار در آستارا
مدیر جهاد کشاورزی آستارا گفت: اواخر مرداد ماه بهترین زمان برداشت برنج است و با توجه به احتمال تغییر وضعیت جوی در شهریور ماه، کشاورزان محصول برنج خود را تا پایان مرداد ماه برداشت کنند.
وی اضافه کرد: حدود ۷۰ درصد محصول از سه هزار و ۲۰۰ هکتار مزارع برنج آستارا برداشت شده و بارش ۱۶ میلیمتر باران در روز گذشته، خسارتی به مزارع برنج آستارا وارد نکرده است.
وسعت اراضی زیر کشت در آستارا هفت هزار و ۵۰۰ هکتار است و سه هزار و ۲۰۰ هکتار آن به کاشت انواع برنج اختصاص می یابد و سالیانه بیش از ۱۵هزار تن شلتوک و ۱۰ هزار تن برنج تولید می شود.
آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان قرار دارد.