کاهش ۳۰ درصدی مصرف لبنیات در کشور

0 3

علیرضا اولیایی منش گفت: فرد سالم باید ۲۵۰ گرم لبنیات حدود یک لیوان در روز مصرف کند.

عصر کاسپین/ وی افزود: مصرف لبنیات موجب تأمین کلسیم و پیشگیری از پوکی استخوان می‌شود.

اولیایی منش گفت: مصرف لبنیات موجب پیشگیری از ابتلاء به سرطان می‌شود.

وی افزود: لبنیات کم چرب از دیابت پیشگیری می‌کند.

اولیایی منش ضمن ابراز نگرانی از افزایش دو برابری مصرف نمک در بین ایرانیان، گفت: باید حداکثر ۵ گرم در روز نمک مصرف کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مصرف نمک علاوه بر پرفشاری خون موجب چاقی و دیابت نیز می‌شود.

وی با اشاره به وجود نمک‌های پنهان در مواد غذایی، گفت: تنها در نان ۵ تا ۷ گرم نمک مصرف می‌شود برای نیاز روزانه یک نفر در ۲۴ ساعت کافی است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

یک × چهار =