این سبزیجات را فقط آب پز مصرف کنید

این سبزیجات را فقط آب پز مصرف کنید

این سبزیجات را فقط آب پز مصرف کنید

عصرکاسپین / مصرف سیزیجات آنقدر مفید است که در کمتر رژیمی ممکن است محدود شود و برای مصرف هر نوعی از سبزیجات بهتر است طوری که پیشنهاد شده است، مصرف شود.
برای پخت اکثر سبزیجات، توصیه ها بر این است که آنها را بخارپز یا با چربی هایی مانند روغن کتان، روغن زیتون و … طبخ کنید. اضافه کردن چربی های سالم به این سبزیجات، جذب ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آنها را در بدن چند برابر می کند. در ادامه به معرفی سبزیجاتی می پردازیم که به دلیل حفظ شدن بیشتر ارزش غذاییشان، بهتر است به صورت پخته مصرف شوند.

گوجه فرنگی

اگر می خواهید از خواص لیکوپن موجود در گوجه فرنگی که یک آنتی اکسیدان با خواص ضد التهابی است، بهره ببرید، آن را بپزید. شما در هنگام مصرف گوجه فرنگی به صورت خام فقط ۴ درصد از لیکوپن آن را به بدن می رسانید. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی پخته به راحتی جذب بدن می شود. بهتر است گوجه فرنگی را آب پز بخورید.

هویج

سطوح بتاکاروتن که نوعی آنتی اکسیدان بوده و در بدن تبدیل به ویتامین آ می شود، در هویج پخته شده چند برابر افزایش می یابد. بهتر است هویج را آب پز بخورید.

اسفناج

حجم اسفناج با پخته شدن کاهش می یابد و شما می توانید مقدار بیشتری از آن را بخورید. اسفناج همچنین دارای اسید فولیک است که به تقویت سیستم عصبی کمک می کند. سطح اسید فولیک اسفناج با پختن این سبزی بیشتر حفظ می شود. بهتر است اسفناج را آب پز بخورید.

مارچوبه

اگر می خواهید فیبر بیشتری از طریق مصرف این سبزی به بدن برسانید، آن را طبخ کنید. تقریبا مانند گوجه فرنگی، مارچوبه دارای دیواره های ضخیم سلولی است که باید به وسیله گرما تجزیه شود. در این صورت تمام مواد مغذی سالم آن جذب بدن می شوند. بهتر است مارچوبه را آب پز بخورید.

کدو حلوایی

جذب آنتی اکسیدان ها و بتاکاروتن موجود در کدو حلوایی با پخته شدن آن بیشتر می شود. بهتر است کدو حلوایی را آب پز بخورید.

بروکلی

بروکلی جزو خانواده کلم هاست و خواص آنتی اکسیدانی آن بسیار معروف است. همچنین بروکلی منبع غنی لوتئین و توکوفرول است. این ترکیبات شیمیایی، با کاهش التهاب در رگ های خونی بدن، خطر سرطان را کاهش می دهد. بهترین شیوه برای پخت کلم بروکلی، آب پز و بخارپز کردن آن است که با این شیوه خواص کاروتنوئید، لوتئین و فیتوئن های آن تقویت می شود. بهتر است بروکلی را آب پز بخورید.

سیب زمینی

اینطور ثابت شده که مصرف سیب زمینی پخته یا آب پز شده قند خون را به طور موثری کنترل می کند. در حالی که مصرف سرخ کرده آن کاملا اثر معکوس روی قند خون داشته و به هیچ وجه توصیه نمی شود.

خبرهای تازه
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.