توصیه های ضد کرونایی برای خوردن انواع توت/ توت را نباید شست

این روزها با توجه به افزایش دما بازار مصرف میوه های خوش رنگ و لعاب به ویژه خانواده توت ها حسابی داغ است، اما باید قبل از خوردن آنها اصولی را رعایت کنیم تا به کرونا دچار نشویم.
عصرکاسپین/دکتر عبدالرضا نوروزی متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:گرچه ذرات و ترشحات دهانی فرد کرونایی روی میوه نمی ماند اما باید قبل از خوردن انواع توت، اصولی را رعایت کرد.

او افزود: برای شستشوی انواع توت ها مانند توت سفید، توت فرنگی، تمشک و شاتوت در نخستین اقدام، دستمال تمیز و نازکی را تر کنید. توت ها را داخل آن بریزید تا گرد و خاک میوه جذب رطوبت دستمال شود.

این متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: قسمت کلاهک سبز توت هایی مانند توت فرنگی را جدا کنید زیرا این کلاهک محل تجمع حشراتی مانند شته‌ها و آفت‌های ریز دیگر است.

نوروزی بیان کرد: همچنین از ریختن توت ها در ظرف آب خودداری کنید زیرا سبب انتقال آلودگی از توت ناسالم به سالم می‌شود.

او تصریح کرد: توصیه بر این است که توت ها را یک به یک زیر آب سرد روان با فشار متوسط و با مالش ملایم انگشتان شستشو دهید.

این متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد:در پایان کار هم یک قاشق مربا خوری نمک را به چهار لیتر آب سالم اضافه و حل کنید. سپس توت را داخل این ظرف آب نمک ریخته و پس از ۱۰ دقیقه تنها یکبار با آب شستشو دهید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

4 × دو =