افزایش قیمت برنج در کشور توهین به تولید و کشاورز است

0 19

عضو مجمع نمایندگان گیلان افزایش قیمت برنج در کشور را توهین به تولید و کشاورز دانست و گفت: افزایش قیمت برنج یک معضل در کشور است به طوری از کیلویی ۴۰ هزار تومان به ۱۰۰ هزار تومان در سال جدید رسیده است.

عصر کاسپین/ ابراهیم نجفی اسپیلی عصر امروز در جلسه جلسه شورای کشاورزی، آب و منابع طبیعی در سالن الغدیر استانداری با بیان اینکه در استان گیلان ۹ هزار آب بندان وجود دارد، اظهار کرد: آب بندان‌ها نقش مهمی در تامین آب کشاورزی در کشور دارد لذا باید بحث اصلاح آب بندان به طور دقیق در استان گیلان اجرایی شود. 

وی با تاکید بر لزوم توجه مسئله تهاتر نفت در کشور گفت: تهاتر نفت یک ظرفیت در کشور به منظور تکمیل پروژه‌های عمرانی است ولی از این ظرفیت به درستی در کشور استفاده نشده است. 

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با انتقاد ازعدم توجه به ماده ۵۶ در حوزه فاضلاب در گیلان افزود: برخی از فاضلاب‌های صنعتی هنوز مجوز ماده ۵۶ هم ندارند که باید وزارت نیرو تصمیمات لازم را اتخاذ کند. 

به گفته نجفی از سد منجیل تا سفیدرود حریم بستر مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است زیرا آب منطقه‌ا حریم رودخانه را ۳۰ متر اعلام کرده است و بر آن اساس ساختمان‌هایی احداث شده است ولی اکنون اعلام شده که حریم رودخانه رعایت نشده می‌باشد. 

دیگر عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای نیز در این جلسه با بیان اینکه گیلان یکی از استان‌های مهم در تولید محصولات مختلف کشاورزی است، اظهار کرد: در استان گیلان در بخش کشاورزی مشکلات عدیده‌ای وجود دارد که باید تصمیمات دقیق اتخاذ شود. 

سید علی آقازاده با تاکید بر لزوم توجه به آمایش کشاورزی در استان گیلان گفت: در سطح کشور یک آمایش کشاورزی وجود ندارد که باید مشترکن انجام شود تا بتوان در هر استان مشکلات را شناسایی و بر آن اساس اقدامات لازم اتخاد شود. 

وی افزایش قیمت برنج در کشور را توهین به تولید و کشاورز دانست و بیان کرد: افزایش قیمت برنج یک معضل در کشور است به طوری از کیلویی ۴۰ هزار تومان به ۱۰۰ هزار تومان در سال جدید رسیده است. 

نماینده مردم شهرستان‌های رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ناقص بودن انجام کشت مکانیزه در استان گیلان تصریح کرد: بحث کشت مکانیزه کشاورزی در کشور و گیلان ناقص بوده و هنوز دستگاه‌های لازم تهیه نشده است.

هرچند در سال جدید ۷۰ درصد اراضی کشاورزی به طور مکانیزه کشت شدند 
دیگر عضو مجمع نمایندگان گیلان نیز در این جلسه با بیان اینکه میزان اراضی زیر کشت برنج و میزان برداشت برنج در گیلان با یک دیگر همخوانی ندارد، اظهار کرد: گیلان در حوزه زمین زیرکشت در کشور اول و برداشت در کشور دوم است که باید تصمیمات لازم در این‌خصوص اتخاذ شود. 

احمد دنیامالی با تاکید بر اینکه با توجه به نزولات آسمانی در بحث تامین آب نباید مشکلی وجود داشته باشد، گفت: اگر مدیریت استانی در گیلان وجود نداشت در تامین آب کشاورزی با مشکل مواجه بودیم. 

وی با انتقاد ازعدم همخوانی طراز آبی اعلام شده توسط وزارت نیرو در تالاب انزلی افزود: طراز آبی که وزارت نیرو اعلام کرده با کنوانسیون رامسر بسیار متفاوت است که برای مردم دغدغه‌هایی را ایجاد کرده است. 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نوزده − 6 =